Київ
14 липня 2017
У редакцію «Вести» в Києві прийшли з обшуками прокуратура та поліція
Силовики заблокували роботу сусідньої редакції «Радио Вести». Журналісти радіостанції повідомили, що наразі ефір припинено.
news-image

Військова прокуратура та Нацполіція прийшли з обшуками в офісні приміщення торгового центру «Гуллівер» у Києві, зокрема, у редакцію газети, радіо і сайту «Вести».

Як повідомляє сама редакція, їхня робота заблокована, пише «Є!» з посиланням на Громадське

Силовики заблокували роботу сусідньої редакції «Радио Вести». Журналісти радіостанції повідомили, що наразі ефір припинено.

Під будівлю «Гулліверу» прибув також і головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

Сам Матіос підтвердив факт проведення обшуку, зазначивши, що слідчі дії проводяться в рамках кримінального провадження щодо злочинної організації екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

Він заявив, що це вже друга хвиля реалізаціі у справі злочинноі організації Януковича-Клименка.

За словами Матіоса, проводиться 183 обшуки у приміщеннях, які належать екс-міністру Клименку. Водночас наголосив, що через обшуки робота редакції «Вести» не припинилася.

Раніше Матіос пройшов перевірку на поліграфі для уникання корупційних ризиків у розслідуванні щодо екс-міністра доходів і зборів часів Януковича Олександра Клименка.

Нагадаємо, у кінці травня голова МВС Арсен Аваков повідомив про масштабну спецоперацію проти екс-посадовців, які підозрюються в махінаціях із податками. Було затриманно 23 чиновники з оточення часів Януковича.

Читайте також:Один із керівників Укренерго виводив мільярди через підконтрольні компанії - Луценко