Політика
14 липня 2017
Верховна Рада встановила рекорд за кількістю законопроектів
Нардепи зареєстрували в парламенті таку кількість законопроектів, яку фізично неможливо розглянути навіть, якщо депутати будуть цілодобово їх розглядати аж до наступних парламентських виборів.
news-image
Нинішній склад Верховної Ради зареєстрував найбільшу кількість законопроектів за всю історію українського парламенту, пише «Є!».
 
Про це повідомив генеральний директор Комітету виборців України Олексій Кошель, передає Укрінформ.
За його словами, нинішня Верховна Рада зареєструвала найбільшу кількість законопроектів за всю історію українського парламенту, яку просто фізично нереально розглянути.
"Парламент цього скликання побив абсурдний рекорд по реєстрації законопроектів. Загалом за час його роботи станом на 9 липня було зареєстровано 5486 законопроектів і 4188 проектів постанов, що є рекордом або антирекордом в історії українського парламентаризму", - сказав Колешь.

Таким чином, нардепи зареєстрували в парламенті таку кількість законопроектів, яку фізично неможливо розглянути навіть, якщо депутати будуть цілодобово їх розглядати аж до наступних парламентських виборів.

В комітеті виборців підрахували, що вже занадто законодавчою активністю в парламенті цього скликання захоплювалися депутати від фракції "Батькіщина" - в середньому на одного депутата було зареєстровано близько 5,1 законопроекта; Радикальної партії Олега Ляшка - 4,4; "Самопомочі" - 3,8. "Народний фронт" і БПП  - в середньому 2,1 від НФ і 1,9 від БПП.

А от найменшу кількість законопроектів зареєстрували депутати від "Опозиційного блоку" - 1,8 на одного депутата.

В комітеті виборців також підрахували, хто з нардепів найбільше прогулює засідань Верховної Ради.

Читайте також:«Отче наш» в парламенті: нардеп прокоментував законопроект щодо читання молитви перед засіданнями