Війна
20 січня 2015
При масштабному наступі сил АТО за день будуть гинути 400 осіб - радник президента
Радник президента України, волонтер Юрій Бірюков заявив, що як і раніше сподівається на мирне врегулювання конфлікту в Донбасі і що українській армії не доведеться йти в наступ, - повідомляє «Новий Час».
news-image

Мені особисто не хочеться, щоб зараз був відданий наказ нашої армії йти в тотальний наступ, - сказав Бірюков в коментарі програмі Факти на каналі ICТV.

Ми жахається від того, що за день загинули, я точно не пам'ятаю, четверо чи п'ятеро людей і поранені 60 осіб, а при масштабному наступі за день будуть гинути 400 осіб! Тому, якщо є хоч мікроскопічна можливість мирного врегулювання, а вона ще є, то давайте її використовувати. А якщо вже нічого не вийде, ну, значить, будемо воювати

Сьогодні український міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що чергова зустріч глав МЗС у нормандському форматі (Україна, Росія, Німеччина і Франція), на якій сторони намагаються домовитися про мир на сході України, може відбутися вже завтра, 21 січня. При цьому Клімкін зазначив, що зустріч тристоронньої контактної групи, яка повинна була відбутися в Мінську, була зірвана з вини представників так званих «ДНР» і «ЛНР».

Читайте також: В інтернеті з'явився доказ, що Донецький аеропорт штурмує морська піхота РФ (ВІДЕО)