Події
14 липня 2017
В Сумах екс-депутат застали за педофілією (відео)
Жителі будинку кажуть, що діти кричали та плакали.
news-image

У Сумах розшукують екс-депутата обласної ради, якого підозрюють у розбещенні малолітніх. До поліції вже надійшло 8 заяв від батьків про те, як чоловік на сірій іномарці зупинявся біля майданчиків і за гроші пропонував дітям сісти в машину, при цьому демонструючи статеві органи, інформує «Є!» , з посиланням на ТСН.

Сіра іномарка у дворі багатоповерхівки одразу привернула увагу дітлахів, бо через відчинене скло незнайомець почав гукати малечу. В руці він крутив 100-гривневу купюру.

"Зрозуміли, що він хоче викрасти, забрали двох дівчаток і побігли в перший під'їзд", - розповів один із хлопчиків.

Жителі будинку кажуть, що діти кричали та плакали. 

"Мені навіть соромно казати, що він там робив. Ну, оце все знімав, дівчаток заманював, 100 гривень давав, щоби потрогали його", - каже дідусь одного з неповнолітніх Олександр Демченко.

 

На крики повибігали дорослі, а чоловік, що налякав дітей, тим часом зник. Один із батьків вистежив незнайомця, наздогнав у сусідньому дворі, перегородив дорогу, удаючи, що ремонтує авто. Так протримав його хвилин з десять – цього вистачило, аби на місце прибули патрульні.

"Та ж сама Toyota, катаються дівчата на гойдалці. Цей же чоловік кличе дівчаток у машину. Третя дівчинка вийшла з під'їзду, він їй щось сказав, вона втекла", - розповів очевидець.

Однак поліцейські, котрі прибули на місце подій, чоловіка на іномарці швидко відпустили. "Я в шоці", - зізнається батько однієї з дівчат. "Як могли відпустити? Як може гуляти людина, котра загрожує безпеці наших дітей?", - дивується мати іншої дитини.

У поліції пояснюють, що чоловіка відпустили, бо не мали підстав для затримання. 

"На той час, коли співробітники патрульної поліції виїздили на місце події, фактичних даних про склад злочину в діях вказаного громадянина здобуто не було. Протягом двох днів працівники опитали 13-х дітей, після цього було прийняте рішення про внесення відомостей до єдиного реєстру", - розповів керівник Сумського відділу поліції Павло Карабута.

 

Читайте також: «Такої ганебної Верховної Ради в історії України ще не було», - Саакашвілі
Читайте також: «Такої ганебної Верховної Ради в історії України ще не було», - Саакашвілі
Читайте також: В Раді зареєстровано законопроект, що передбачає хімічну кастрацію ґвалтівників