Київ
15 липня 2017
У Києві з сьогоднішнього дня піднялась вартість проїзду у метро
До 31 липня будуть дійсними жетони, придбані до моменту зміни тарифу на проїзд у київському метрополітені.
news-image

Із суботи, 15 липня, в Києві зросла вартість проїзду в комунальному транспорті . Так вартість проїзду в метро зросла до 5 гривень, а в наземному транспорті – до 4 гривень, інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

15 липня набуло чинності відповідне розпорядження Київської міської державної адміністрації "Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів та вартість проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, що працює у звичайному режимі руху".

Згідно з документом, вартість однієї поїздки в метро становитиме 5 гривень, а в наземному комунальному транспорті (автобус, трамвай, тролейбус і фунікулер) – 4 гривні.

Зазначимо, що до 31 липня будуть дійсними жетони, придбані до моменту зміни тарифу на проїзд у київському метрополітені.

А до 31 серпня пасажири отримають можливість зміни жетонів старого зразка на нові жетони з доплатою до чинного тарифу на станціях "Майдан Незалежності", "Дорогожичі", "Політехнічний інститут" і "Дарниця".

Додамо, що з 1 вересня жетони старого зразка обміну не підлягатимуть і їхня вартість не компенсується. Аналогічні правила будуть дійсними щодо разових проїзних квитків на наземні види комунального транспорту.

Читайте також: Київський мер перевірив вночі ремонтні роботи на Повітрофлотському проспекті (фото, відео)