Війна
15 липня 2017
На Донбасі бойовики 11 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових
Від початку доби незаконні збройні формування продовжили вогневі провокації.
news-image

У суботу українські військові нарахували 11 ворожих обстрілів.

Протягом суботи, 15 липня, у зоні АТО на Донбасі бойовики 11 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Більшість із них – вісім – були зафіксовані на Луганщині.

Це констатує прес-центр штабу АТО, інформує «Є!».

"Від початку доби незаконні збройні формування продовжили вогневі провокації. Вночі бойовики з 82-міліметрових мінометів били по Трьохізбенці, а з гранатометів і стрілецької зброї - по Кримському та Малиновому. На цьому ж напрямі окремо слід відзначити і бойове зіткнення з противником. Близько опівночі зі сторони селища Фрунзе під вогневим прикриттям група бойовиків намагаючись наблизитись до наших позицій, вступила у бій з підрозділами АТО у районі Кримського. В результаті вмілих дій українських військових ворог відступив. Також збройні провокації із застосуванням стрілецької зброї зафіксовані в Новоолександрівці та Донці", - ідеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямі вранці бойовики випустили дев'ять мін калібру 120 міліметрів та били з танка по українських опорних пунктах у Красногорівці. Крім того, з кулеметів обстріляли Новомихайлівку. 

Читайте також: У Києві чоловік впіймав хлопців, які образили прапор України і змусив вибачитись (відео)