Політика
16 липня 2017
Рабінович про голосування по зняттю недоторканності з депутатів: «У залі діє принцип банди, своїх тут не здають»
За словами Вадима Рабіновича, необхідно будувати країну, в якій в першу чергу будуть думати про людей, про їх добробут, а не про те, як «набити кишені».
news-image

Реальної боротьби з корупцією не було і немає. Про це в ексклюзивному коментарі провідним інформаційним телеканалам країни заявив народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, оцінюючи голосування у Верховній Раді щодо зняття недоторканності з бурштинових депутатів, передає «Є!».

"Розігрують на очах всієї країни спектакль, який показав, що абсолютно ніякої реальної боротьби з корупцією не було і немає, - заявив опозиційний політик. На думку Вадима Рабіновича, в залі Верховної Ради діє «принцип банди».
"Я голосував за всі вимоги Генпрокуратури за всіма залученими депутатами, крім ситуації з депутатом Лозовим. Вважаю, це було політичним тиском на опозиційну фракцію радикалів з метою змусити голосувати за вбивчі закони - про пенсії, освіту, охорону здоров'я. Але ви ж бачили: в залі діє принцип банди, своїх тут не здають. Ця банда губить нашу країну, топить її в болоті корупції і вседозволеності. Так далі тривати не може, - підкреслив парламентарій.

 

"Сьогодні ми всі з вами спостерігали, як вони здали всі свої принципи для захисту від в'язниці двох-трьох своїх злодюг, які на очах усіх, длубаючись вилками в зубах, нахабно і цинічно піклувалися не про країну, не про людей, не про мир, а про те, щоб набити свої кишені ще більше, а потім уникнути відповідальності за крадіжку. Всі ці члени неіснуючої коаліції насміхалися над усіма нами, видаючи своїм індульгенцію від покарання, - переконаний політик.

Також опозиційний політик зазначив:

"Незважаючи на всі спроби, результат залишився незмінним - злодії залишилися на волі. Вони годинами лаялися на очах виборців, набирали очки, лізли в президенти, зображували скривджених, чіплялися за гачки в папірцях, а в результаті злодії залишилися на волі. Це є вирок цій Раді, це є вирок цій системі, цієї влади, яка розміняла країну на корупцію, - переконаний народний депутат.

За словами Вадима Рабіновича, необхідно будувати країну, в якій в першу чергу будуть думати про людей, про їх добробут, а не про те, як «набити кишені».

"Дивимося на все це, робимо висновки і розуміємо: країна все більше і більше ділиться на тих, хто" за життя "і тих, хто" проти ". Вибираємо сторону "за життя", йдемо на вибори, змітаємо цих злодюг, будуємо сильну і багату країну, "Швейцарію Східної Європи", в якій будуть думати про людей, про їх добробут, а не набивати кишені і прикривати казнокрадів, - резюмував Вадим Рабінович .

Читайте також:Клімкін назвав головні підсумки саміту Україна - ЄС