Під час прем'єри нової Гри престолів виникли проблеми з доступом до онлайн-сервісу HBO
Прем'єра нового сезону на телеканалі НВО відбулася 16 липня.
news-image

Онлайн-сервіс каналу HBO "впав" під час прем'єри нового, сьомого сезону серіалу "Гра престолів", повідомляє «Є!» з посиланням на Telegraph.

Проблеми з доступом до сервісу HBO Go почалися у глядачів з США і Латинської Америки за кілька годин до показу першого епізоду і під час цього показу.

Такі проблеми вже виникали раніше. Наприклад, у 2016 році сервіс HBO Now працював з перебоями при показі "Битви бастардо", однією з ключових серій шостого сезону "Гри престолів".

Тепер прес-секретар HBO підтвердила проблеми в роботі HBO Go в Латинській Америці, але зазначила, що компанія не помітила масштабних перебоїв у роботі HBO Go або HBO Now в США.

Тим не менш, у соцмережах з'явилися англомовні коментарі і жарти з приводу нестабільної роботи сайтів каналу під час показу "Гри престолів". Користувачі цікавилися, чому подібні неполадки відбуваються щороку. 

Нагадаємо, 12 липня, в Лос-Анджелесі відбулася світова прем'єра сьомого сезону "Гри престолів".

Прем'єра нового сезону на телеканалі НВО відбулася 16 липня. Всього в сезоні буде сім серій. Літературною основою серіалу став цикл книг "Пісня льоду і полум'я" американського письменника Джорджа Мартіна.

Читайте також:В Одесі відбулося відкриття міжнародного кінофестивалю (фото)

Читайте також:У Львові знімають перший український історичний бойовик