Події
18 липня 2017
Крим час повертати: В Росії зробили гучну заяву
Приєднання Криму не принесло і не принесе Росії нічого хорошого.
news-image

Крим, який анексувала Російська Федерація, необхідно повернути Україні, оскільки він є її територією, повідомляє «Є!» з посиланням на ZIk.

Про це в ефірі програми на відомому російському пропагандистському телеканалі «Россия 1» заявив професор Вищої школи економіки, член ради при президенті РФ Володимира Путіна з розвитку громадянського суспільства і прав людини Ілля Шаблинський, – повідомляє Оbozrevatel.

Він наголосив, що приєднання Криму не принесло і не принесе Росії нічого хорошого.

«Наша держава, наше керівництво відокремило від України сьому частину її території (про Крим і окуповану частину Донбасу) і приєднло до себе... Ви вважаєте, що це добре, це нормально, це нам піде на користь? Я вважаю, що нічого хорошого для нашої країни не буде. Я вважаю, що перспективи хорошої тут немає. Ми вже за це платимо... І будемо платити ще більше», – сказав Шаблинський.

На уточнююче запитання він відповів, що Крим варто повернути Україні.

«Україна повинна володіти своїми територіями. Це її територія...», – сказав Шаблинський.

Також він наголосив, що якщо Росія хоче допомогти Донбасу, то необхідно подвоїти допомогу і відновлювати промисловість. Крім того, уточнив Шаблинський, якщо проводити вибори на Донбасі, то тільки за українськими законами.