Суспільство
19 липня 2017
Чемпіонка світу з «ДНР»: В Україні мене хочуть вбити
Чотириразова чемпіонка світу з пауерліфтингу.
news-image

Чотириразова чемпіонка світу з пауерліфтингу Мар'яна Наумова , яка виступає за збірну Росії та є "заслуженим майстром спорту "ДНР", заявила, що в Україні хочуть її смерті та вважають терористкою.

Про це вона розповіла у коментарі ресурсу Eurosport, передає «Є!».

Скандал навколо російських спортсменів йде вже давно. Напевно, до мене жорстко поставилися через мої політичні погляди та висловлювання. Наприклад, Українська федерація пауерліфтингу дуже часто вставляє палки в колеса. Після першого ж відвідування Донбасу мене відразу внесли до списку терористів та позбавили звання майстра спорту України. А сам керівник федерації постійно пише мені погрози та різні нісенітниці, – підкреслює прихильниця фейкової республіки.

За словами юної терористки, погрожує їй не лише голова Федерації пауерліфтингу.

Погрожують по-різному. До прикладу кажуть: "Не приїжджай до Києва – вб'ємо". Дзвонять телефоном, пишуть особисті повідомлення. Навіть свого часу доводилося змінювати номер телефону. Зараз веду себе акуратніше, коли замовляю речі в інтернет-магазинах, тому що все може бути. Не розкидаюся адресою, телефонами. Моє прізвище на сайті "Миротворець" висить – українці ж оголосили мене терористкою, я перебуваю в розшуку у них, – зауважила спортсменка.

Також вона зазначила, що зараз захоплюється творчістю новоспеченого "героя" Донбасу Захара Прилєпіна, є прихильницею колишнього СРСР і активно спілкується з головою російських комуністів Геннадієм Зюгановим, який їй своєю чергою багато в чому допомагає.

Коли починаєш розбиратися в репресіях, по-іншому на них дивишся. Взагалі, я зараз намагаюся вивчати історію і розумію, що потрібно думати своєю головою. Помітила, що люди взагалі мало знають свою історію і намагаються її переписати. Особливо в Україні, де в підручниках пишуть, що Степан Бандера – герой, а фашисти – хороші хлопці, – стверджує громадянка Росії

Наголошує поціновувачка терористів і те, що захоплюється Сталіним, і у відповідному голосуванні навіть би віддала саме йому, а не чинному російському президенту Володимиру Путіну.

Тому що це реально велика людина. Всі його дії, вважаю, були дуже доречними. Що стосується Путіна, я не підтримую його внутрішню політику, тому що вона, можна сказати, є ніякою. У зовнішній політиці я його підтримую, але вважаю, що ми повинні були ще раніше почати допомагати Сирії та Донбасу – тоді було б менше жертв. Треба допомагати проросійським рухам по всьому колишньому СРСР – все одно це наші території. Їх доведеться повертати, – заявляє чотириразова чемпіонка світу.

Щодо Януковича, то Наумова вважає, що той кинув свій народ в Україні.

Крім того, дівчина переконує, що частенько відвідує такі сепаратистські формування, як Донбас, Придністров’я, бувала вона кілька разів і в Сирії та Північній Кореї.