Ксенія Собчак розповіла скільки заробляють Валерій Меладзе та Віра Брежнєва
На сторінці в Instagram вирішила прокоментувати ситуацію, що склалася і розсекретила гонорари артистів за подібні заходи.
news-image

Кілька днів в російських ЗМІ активно обговорюється весілля дочки судді з Краснодарського краю Олени Хахалевой.
На весіллі виступили Микола Басков, Валерій Меладзе, Віра Брежнєва, Сосо Павліашвілі, інформує «Є!», з посиланням на segodnya.ua.


Ксенія Собчак, яка часто працює ведучою на весіллях, на сторінці в Instagram вирішила прокоментувати ситуацію, що склалася і розсекретила гонорари артистів за подібні заходи.

"Перша ознака, що люди в країні звикли до посткризових, новим економічним реаліям життя - стали багато святкувати і гуляти! Загальним тренду піддалася і суддя Хахалева, до якої" чисто по дружбі "за 100 тисяч євро приїхали Микола Басков, за 80 тисяч Меладзе, за 45 тисяч євро Віра Брежнєва, і за десь за 20 тисяч Сосо - це ж відкрита інформація, в будь-якому агентстві! А судді хто? Як то кажуть, або # заздримо мовчки (не розумію, де, до речі, їй там нарахували 2 мільйони ?) Весілля думаю, за реальними цінами вклалася в 500 тисяч доларів. Але для судді непоганий . Але ось брехати про "приїхали по дружбі, навіщо?". І все-таки ми працюємо в одній індустрії, і за кодексом професії ніхто з тих, хто виступав, коментувати нічого не буде, але все ж знають директорів цих артистів! І ми всі спілкуємося ! Навіщо за дурнів тримати? Я люблю гарні заходи, але коли на зароблені люди гуляють ... І якщо це правда, гроші колишнього чоловіка, а не "на судимості" зароблені, навіщо брехати про безкоштовні виступи ", - поділилася Ксенія.
Читайте також: Віталію Кличку - 46: як іменинник заробив перші гроші, чому пішов у бокс та як завоював майбутню дружину
Читайте також: Вакарчук, Джамала, Дорн: якими автомобілями володіють українські знаменитості (фото)
Читайте також: У Тбілісі Порошенко виступив на тлі банера з помилкою (фото)