Суспільство
19 липня 2017
Київ виглядає гірше, ніж Львів чи Харків, – екс-міністр ЖКГ
Цю проблему екс-міністр пов‘язав із тим, що неналежним чином працює київський Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції.
news-image

Через хаотичну забудову Київ на сьогодні не має вигляду європейської столиці, вважає колишній міністр житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко, повідомляє «Є!» з посиланням на ZIK.

«Київ продовжує хаотично забудовуватися. Можу вам сказати, що він сьогодні виглядає набагато гірше, ніж Львів, ніж Харків… Київ не виглядає, як європейська столиця. Київ абсолютно неправильно розбудовується, особливо – в центрі міста. Київ неохайний», – сказав Олексій Кучеренко в студії програми «Остання Інстанція».

Цю проблему екс-міністр пов‘язав із тим, що неналежним чином працює київський Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ).

«Вони є останнім рубежем оборони на будь-якому об‘єкті забудови. Саме вони мають відповідати за те, правильні чи неправильні документи є в забудовника чи власника. І я сьогодні, – як, думаю, і більшість киян –маю величезні претензії до київської ДАБІ. Бо ми бачимо, що там більше йдеться про змови, домовленості… Відчувається, що воно там не в інтересах киян, а в інтересах грошових потоків і тих, хто їх контролює. Бо в Києві це – величезні гроші”, – пояснив Олексій Кучеренко.

 

Читайте також:У  Києві викрали дівчинку та знущались над нею 3 дорослих

Читайте також:У Києві невідомі підпалили автомобіль з водієм, котрий чекав на пасажирів (фото)