Політика
20 липня 2017
Кабмін спростив процедуру в'їзду для адвокатів та правозахисників до окупованого Криму
Постанова була розроблена фахівцями міністерства для того, щоб максимально полегшити надання правового захисту всім громадянам.
news-image

Кабінет міністрів на своєму засіданні у середу, 19 липня, ухвалив постанову "Про внесення змін до Порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї". Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, інформує «Є!», з посиланням на tyzhden.ua.

"Постанова передбачає, що для перетину адміністративної межі з тимчасово окупованою територією правозахисникам надаватиметься спеціальний дозвіл. Відповідний дозвіл оформлюватиме Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України", - йдеться у повідомленні

Зазначається, що постанова була розроблена фахівцями міністерства для того, щоб максимально полегшити надання правового захисту всім громадянам, права, свободи та інтереси яких порушено незаконними органами влади, їх посадовими та службовими особами на території анексованого півострову.

Читайте також: Депутата Київщини судитимуть за невчасно подану декларацію
Читайте також: Добкін заявив, що Швейцарія зняла з нього санкції
Читайте також: У Раді зареєстрували законопроект про скасування депутатської недоторканності