Війна
20 липня 2017
Важкі втрати в зоні АТО: за добу загинули 9 військових, ще 5 поранені
Бойовики сьогодні обстріляли Красногорівку та Новгородське.
news-image

Внаслідок сьогоднішнього обстрілу бойовиками Красногорівки та Новгородського п’ятеро українських військовослужбовців загинули, двоє були поранені. Про це повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Андрій Лисенко, розпочавши сьогоднішній брифінг щодо ситуації в зоні АТО за останню добу, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

«Після 4-ї години ранку російсько-окупаційні війська відкрили потужний вогонь з мінометів, артилерії калібром 122 мм, танків та установок «Град-П» в районі Красногорівки. За попередньою інформацією, українські війська внаслідок цього обстрілу понесли значні втрати: 4 військовослужбовців загинуло, двоє поранених», - сказав Лисенко.

Також він додав, що внаслідок обстрілу постраждали і житлові квартали Красногорівки, там пошкоджено будинок. 

«Крім того, ще один український воїн загинув під час обстрілу Новгородського, що на Донецькому напрямку», - зазначив Лисенко.

Крім того, за минулу добу в результаті бойових дій в Мар'їнці загинув один український військовий.

А в Новотошківському Луганської області група бійців сил АТО підірвалася на вибуховому пристрої, в результаті чого загинули три людини, ще троє отримали поранення середнього ступеня тяжкості.

Він резюмував, що всього станом на 11.00 20 липня в зоні проведення АТО сталося 14 ворожих обстрілів, 8 з них - з важкого озброєння.

Як повідомляла «Є!», вранці штаб АТО повідомив про загибель чотирьох українських бійців і трьох поранених протягом минулої доби.

Читайте також: Названо ім'я одного із загиблих за добу бійців АТО