Інженерні мережі передмістя не розраховані на сьогоднішній приріст населення, - комерційний директор bUd development
Експерт пояснив, що з огляду на реальний стан дорожньо-транспортної інфраструктури в передмісті Києва там навряд чи вдасться відчути бажані комфорт і зручність життя.
news-image

Вибираючи між квартирою в Києві й передмісті, потенційний покупець повинен ретельно перевірити портфоліо і репутацію забудовника, а також прорахувати, у скільки в майбутньому йому обійдуться «зекономлені» на покупці гроші. Про це в інтерв'ю сайту Подробности заявив комерційний директор будівельної компанії bUd development Євген Кобзарев, повідомляє «Є!»

«Якщо ви працюєте в столиці й мрієте про комфортне житло зі зручним місцем розташування та розвиненою інфраструктурою, бути мобільним і не залежати від наземного громадського транспорту - передмістя не для вас», - сказав Євген Кобзарев.

Експерт пояснив, що з огляду на реальний стан дорожньо-транспортної інфраструктури в передмісті Києва там навряд чи вдасться відчути бажані комфорт і зручність життя.

«Навантаження на дороги зростає, потік автомобілів постійно збільшується. І, на жаль, я думаю, що ситуація буде тільки посилюватися», - вважає Євген Кобзарев.
«Тому і почастішали випадки афер: то виявляється, що на етапі завершення будівництва у забудовника немає всієї необхідної дозвільної документації, то комунікації неправильно підведені або не підключені зовсім і це не представляється можливим», - підкреслив комерційний директор bUd development.

Він також заявив, що ринок нерухомості за межами столиці «регулюється недостатньо строго».

За словами Євгена Кобзарева, варто також враховувати, що «в передмісті досить складно правильно провести комунікації, оскільки самі інженерні системи не розраховані на такий стрімкий приріст населення».

На думку експерта, переваг життя в місті набагато більше.

«Це безпека, зручність, комфорт і багато іншого. Що стосується передмістя, то ціни на бензин і громадський транспорт і далі будуть рости. А проблеми зі школами та дитячими установами будуть тільки посилюватися», - резюмував Євген Кобзарев.
Читайте також: Квартири в передмісті несуть для покупця додаткові витрати, - гендиректор «Укрбуд Девелопмент»