Події
25 липня 2017
В світлий час доби, незаконні збройні формування практично дотримувалися перемир'я, - штаб АТО
Вночі бойовики з мінометів обстріляли українські позиції в районі Красногоровки, а зі стрілецької зброї - Новоолександрівка і Новозванівка.
news-image

Сили антитерористичної операції (АТО) відбили атаку бойовиків в районі Катеринівки. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО в Facebook.

Інформує «Є!», з посиланням на rbc.ua.

"Близько опівночі, ворог відкрив вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів по опорному пункту сил АТО в районі Катеринівки. За кілька хвилин група бойовиків під вогневим прикриттям впритул наблизилися до наших укріплень. Зав'язався бій, який тривав майже годину. В результаті цього бойового зіткнення бандити відійшли ", - йдеться в повідомленні.

 Відзначається, що вказане бойове зіткнення свідчить про те, що сили АТО знаходяться в повній бойовій готовності і можуть швидко і жорстко відповісти ворогу. Також повідомляється, що вночі бойовики з мінометів обстріляли українські позиції в районі Красногоровки, а зі стрілецької зброї - Новоолександрівка і Новозванівка. 

"Сьогоднішній день в зоні АТО пройшов відносно спокійно. Уже традиційно, в світлий час доби, незаконні збройні формування практично дотримувалися перемир'я. Лише близько 12 години дня бойовики відкривали неприцільний вогонь з гранатомета і стрілецької зброї по наших позиціях в Новотошківському і Кримському, що на Луганському напрямку ", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: НАТО турбує причина, з якої Україна не воювала за Крим
Читайте також: У Івано-Франківську поліція затримала депутата-дебошира