Суспільство
26 липня 2017
Сенатори зустрічали Маккейна після операції гучними оплесками (відео)
Джон Маккейн після операції з видалення пухлини приїхав до Сенату для участі у голосуванні щодо реформи охорони здоров'я.
news-image

Сенатори США зустріли бурхливими оваціями республіканця Джона Маккейна, який повернувся до роботи після того, як у нього виявили пухлину головного мозку. Відповідне відео оприлюднило видання NBC News на своїй сторінці у Facebook, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Коли Маккейн з’явився у залі засідань, його колеги підвелися і почали аплодувати. На обличчі у сенатора помітний свіжий шрам після операції.

Джон Маккейн після операції з видалення пухлини у головному мозку приїхав до Сенату для участі у голосуванні щодо реформи охорони здоров'я, введеної колишнім президентом США Бараком Обамою, відомої як Obamacare.

Врешті-решт Сенат проголосував за початок дебатів щодо законопроекту про скасування чинної системи медичного страхування.

Як повідомлялося, Маккейн пообіцяв повернутися до роботи після лікування. Раніше 80-річний сенатор переніс операцію з видалення пятисантиметрового згустку крові над лівим оком. Аналіз тканин показав, що у Маккейна первинна пухлина мозку, відома як гліобластома.