Київ
26 липня 2017
У Києві стався вибух у житловому будинку, проводиться евакуація (фото)
У Києві на Голосієво (вул. Бурмистренко, 12) стався вибух у багатоповерховому житловому будинку, проводиться евакуація жителів.
news-image

У Києві сьогодні, 26 липня 2017 року, стався вибух у житловому будинку на Голосієво, проводиться евакуація. Про це повідомили у головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Києві, передає «Є!» з посиланням на РБК.

"У Києві на Голосієво (вул. Бурмистренко, 12) стався вибух у багатоповерховому житловому будинку, проводиться евакуація жителів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, вибух у Києві стався між 1 і 2 поверхами житлового будинку, в результаті чого було зруйновано перекриття. На даний момент евакуювали близько 20 осіб, про жертв і постраждалих поки не повідомляють.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) заявила про завершення робіт на місці вибуху будинку в Голосіївському районі в Києві. Відзначимо, вибух стався 8 липня о 13:27 в 3-поверховому житловому будинку по проспекту Голосіївському, 70, що в Голосіївському районі столиці, стався вибух невідомого походження.

Читайте також:У Києві розбійниця приставила викрутку до шиї жінки та пограбувала її

Читайте також:В Італії за зайняття любов'ю на публічній парковці виписали мега-штраф