Могилевська розкрила секрети схуднення (фото)
Артистка нарешті досягла бажаної стрункості і почала виставляти світлини в купальнику.
news-image

Співачка Наталія Могилевська вже експерт зі схуднення. Адже вона, здається, перебуває у перманентному стані боротьби з зайвою вагою, повідомляє «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Артистка нарешті досягла бажаної стрункості і почала виставляти світлини в купальнику.

Наталя вирішила поділитися з прихильниками рецептом власного схуднення та описала детально, як це робити в кайф.

 Співачка вже ризикнула показатися в купальнику

Могилевська радить займатися спортом вранці, але так, щоб було приємно.

Легкого навантаження протягом 15-30 хвилин, на думку співачки, спочатку достатньо.

"Коли увійдете в форму - це може бути година, але має бути в задоволення. Важлива умова - не робити це наодинці. Ідіть на групові заняття", - радить Наталка.
 Могилевська взялася радити, як правильно займатися і харчуватися

Головний секрет дієти зірки – це 4-5-разове харчування.

"Я ношу з собою маленьку сумку-холодильник, і в ній харчування робочого дня. Вечеря і сніданок вдома", - написала Могилевська.
 На доказ дієвості свого рецепту Могилевська виставила стрункі ноги
"Основний принцип - вуглеводи з овочами і фруктами в першій половині дня, а в другій білки з овочами. Друга половина дня - правило жорстке. Порушувати не можна", - наголосила артистка.
"Приблизний раціон: 9:00 сніданок: каша з фруктами, ягодами, йогуртом і медом. Або каша з овочами. Або локшина з овочами. 11:30 сніданок 2: фрукти, ягоди або знову каша (якщо голодні) навіть бутерброд, Бог з ним. 14:00 обід: суп, птиця або м'ясо або гриби (якщо ви вегетаріанець) і овочі. (Тут вуглеводів, хліба і фруктів вже бути не повинно). 16:30 полудень: сир і овочі або риба і овочі, горіхи і чай або, якщо хочеться солодкого, будь-які чорні ягоди. 19:30 вечеря: риба або сир з овочами теплими типу рагу або на пару", - описала Наталя.
 А ще Наталя заінтригувала світлиною з чоловіками
"Всі порції 250-300 грамів. Якщо не пропускати, то ти весь час ситий, щасливий, задоволений і сил достатньо. Хімію, кока-колу і все подібне, звичайно, я забула давно. Якщо потрібен шоколад - трохи вранці. Якщо мрієте про торти або вареники - один раз на тиждень вранці у вихідний можна. Для організації всього просто потрібно прокинутися на півгодини раніше. Худніть в кайф!" - підсумувала Могилевська.

 

Читайте також:Епідеміологи розповіли про небезпеку вживання морозива влітку

Читайте також:Американська компанія почне імплантувати співробітникам мікрочіпи