Світ
27 липня 2017
Українські бандуристки довели до сліз публіку у Варшаві (відео)
Дві артистки з музичними інструментами в руках проникливо виконали пісню Два кольори, слова якої написав Дмитро Павличко, а музику – Олександр Білаш.
news-image

У мережі намагаються розшукати двох жінок, які виконали популярну пісню Українські бандуристки зворушили публіку у Варшаві, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Відповідне відео розмістив ізраїльський поет Олексій С. Желєзнов-Авні на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook і попросив допомогти розшукати жінок, які змусили плакати як поляків, так і росіян.

Потрібна допомога залу. Цих дівчаток зняли на відео 22 липня у Варшаві. Від їх пісень плакали навіть росіяни і поляки. Допоможіть дізнатися хто вони, де співають, де послухати їх студійні записи. Що вони профі і в грі, і у вокалі, сумнівів немає - залишилося дізнатися, хто вони", - написав він у підписі до відео.

Дві артистки з музичними інструментами в руках проникливо виконали пісню "Два кольори", слова якої написав Дмитро Павличко, а музику – Олександр Білаш. Раніше українська група зіграла хіт Rammstein на бандурі.

Для роботи над цим проектом фронтмен групи Макс Прудеус запросив заслуженого артиста України, відомого у світі бандуриста-віртуоза Тараса Яницького.