Резонанс
27 липня 2017
Коломойський прокоментував позбавлення громадянства Саакашвілі
Бізнесмен розкритикував рішення влади щодо колишнього президента Грузії.
news-image

Бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що позбавлення колишнього голови Одеської облдержадміністрації Міхеіла Саакашвілі громадянства України негативно позначиться на репутації держави в світі, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

"Позбавлення громадянства Саакашвілі - це ганебна пляма на репутації нашої держави. Ще більш ганебним є те, що, незважаючи на прагнення до Європи, реалізовано це в "кращих" радянських традиціях. Тільки історія дасть оцінку, позитивний він герой для України чи ні. Особисто я можу сказати тільки те, що з ним не було і, сподіваюся, не буде нудно. І неважливо, якими мотивами він керувався, коли розворушив наше сонне царство", - сказав Коломойський у коментарі ТСН.ua.

Він припускає, що якщо його самого, можливо, колись позбавлять громадянства, то йому буде почесно опинитися в списку поруч із Саакашвілі.

"Якщо мене колись позбавлять громадянства, то присутність у його компанії буде вельми почесною. Також, як за радянської влади, для тих, кого позбавляли громадянства, почесно було опинитися в компанії Солженіцина, Бродського, Аксьонова, Ростроповича і Вишневської", - наголосив Коломойський.

Нагадаємо, раніше Саакашвілі та Коломойський неодноразово критикували один одного та з'ясовували стосунки в судах.

Читайте також: Саакашвілі - Порошенку: Ви переступили межу (відео)