Війна
27 липня 2017
Незаконні збройні формування 8 разів порушили режим тиші, - штаб
На Луганському напрямку бандформування гранатометним вогнем накривали наші позиції в Новотошківському.
news-image

Сьогоднішній день в зоні АТО в черговий раз показав, що російсько-терористичні формування не збираються дотримуватися мирних домовленостей. Вони продовжують цілеспрямовані обстріли, що призводить до людських жертв.

Інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

Всього з півночі і до 19 годин незаконні збройні формування 8 разів порушили режим тиші. 4 українських захисника отримали поранення різного ступеня, одна людина загинула. Майже на всі сьогоднішні провокації ворога сили АТО відкривали щільний вогонь, використовуючи практично весь арсенал зброї не забороненого мінського угодами.

У вечірньому зведенні зазначається: "Так близько 8 ранку бойовики відкрили вогонь з гранатометів і стрілецької зброї по позиціях сил АТО неподалік Водяного. І хоча наші військові оперативно відреагували на обстріл, один український боєць, в результаті кульового поранення загинув.

Також, о 10:00, злочинці знову били з гранатометів по Водяному, а об 11:00 - по селищу Широкино.

На Луганському напрямку бандформування гранатометним вогнем накривали наші позиції в Новотошківському. В результаті цього обстрілу двоє українських бійців отримали осколкові поранення.

Крім того, вранці, недалеко Кримського, в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої, отримав поранення ще один наш військовий.

На Донецькому напрямку бойовики зі стрілецької зброї вели вогонь по Новгородської. А близько 15 години під час обстрілу наших позицій в селище Зайцеве ще один військовий отримав осколкове поранення ".

Читайте також: Біля Водяного на Донбасі загинув один військовий — штаб
Читайте також: В США знімуть мінісеріал про Чорнобильську катастрофу