Події
27 липня 2017
У Миколаєві 2-річний хлопчик загинув внаслідок падіння із вікна 9-го поверху
Вранці його мати відкрила вікно для провітрювання помешкання і вийшла з кімнати на кілька хвилин, залишивши дитину з шестирічним братом.
news-image

У Миколаєві дворічний хлопчик випав з вікна квартири на дев'ятому поверсі, поки мати на кілька хвилин вийшла з кімнати.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області, інформує «Є!», з посиланням на expres.ua.

 

"Сьогодні о 08:45 до чергової частини Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що з вікна дев'ятого поверху одного із будинків по пр. Героїв України випала дитина", - йдеться у повідомленні.

  Зазначається, що вранці його мати відкрила вікно для провітрювання помешкання і вийшла з кімнати на кілька хвилин, залишивши дитину з шестирічним братом.   

"Почувши від старшого сина, що молодший вилазить на підвіконня, жінка кинулась до кімнати, але дитина, спершись на москітну сітку, впала. На жаль, отримані травми виявилися несумісними з життям", - додали у поліції

  У відомстві уточнили, що за словами свідків та сусідів, родина є благополучною та виховує трьох малолітніх дітей. За даним фактом відкрите кримінальне провадження у порядку ч.1 ст.115 КК України "умисне вбивство", як того вимагає процедура у разі подій зі смертельними наслідками.

Читайте також: Страшна трагедія в США: атракціон з людьми розлетівся на частини: є загиблі. Моторошне відео
Читайте також: У Львові крадій застряг у вентиляційному вікні (фото)
Читайте також: У США на автостраду впав літак: четверо загиблих