Події
29 липня 2017
Луценко підтвердив, що квартиру Трояна обшукали
При цьому Луценко уточнив, що під час обшуку у Трояна було вилучено 60 тис. грн.
news-image
Напередодні в квартирі заступника міністра внутрішніх справ Вадима Трояна співробітники правоохоронних органів проводили обшук, - підтвердив генпрокурор Юрій Луценко.

Інформує «Є!», з посиланням на hubs.ua.

«В ході спільного з СБУ виробництва задукоментіровалі і затримали заступника керівника ГО« Громадянський корпус "Азов» Бржезінського, помічника заступника МВС України Іваштенко і громадянина Ш., які підозрюються в систематичному вимаганні із загрозою життю і здоров'ю від представника одного з підприємств коштів на загальну суму більше 1,5 млн грн », - написав генпрокурор у себе в Facebook.

Генпрокурор з посиланням на дані негласних слідчих дій повідомив, що 785 тис. гривень зазначені фігуранти розділили між собою та іншими особами.

«У зв'язку з цим було проведено 13 обшуків, в тому числі в приміщенні заступника голови МВС В.Трояна. Зазначені кошти виявити не вдалося. Всім трьом зловмисникам оголошено підозру і обрано запобіжні заходи. Тривають слідчі дії для встановлення повного складу осіб, які отримували неправомірну вигоду », - додав глава ГПУ.

При цьому Луценко уточнив, що під час обшуку у Трояна було вилучено 60 тис. грн, «які не збігаються з номерами з коштами, отриманими вимагачами».

«У кожного будинку є засоби», - пояснив нестиковку генпрокурор.
Читайте також: Корупційний скандал з Трояном: Луценко назвав ім’я затриманого