Війна
31 липня 2017
Росія проведе військові навчання для терористів на Донбасі
В оперативних відділах штабів 1-го АК ДНР та 22-го АК ЛНР активно готуються до серії навчань, що будуть проводитися російськими військовими у серпні-вересні цього року.
news-image
Російські ЗС проведуть військові навчання для бойовиків з окупованих територій Донбасу вже у серпні цього року, повідомляє «Є!» з посиланням на Еспресо.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат "Народного фронту", координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Він розповів, що в оперативних відділах штабів "1-го АК ДНР" та 22-го АК ЛНР" активно готуються до серії навчань, що будуть проводитися російськими військовими у серпні-вересні цього року.

"Згідно із задумом Генштабу ВС РФ і штабу російської 8-ї загальновійськової армії, навчання ЗС РФ в прикордонних районах на території Росії і такі ж вчення в "ЛДНР" будуть проводитися на "єдиному стратегічному та оперативно-тактичному фоні", - наголосив Тимчук.

За його словами, частини та підрозділи обох "армійських корпусів" терористів будуть взаємодіяти з 8-ою загальновійськовою армією російських ЗС, яким вони підкоряються.