Події
31 липня 2017
Киянин зарізав свою дружину
Правоохоронці затримали чоловіка на місці злочину.
news-image

В Оболонському районі столиці чоловік у квартирі виявив мертвою свою матір, про що повідомив у поліцію, передає «Є!» із посиланням на київську поліцію.

На момент прибуття слідчо-оперативної групи лікарі швидкої констатували смерть жінки. За попереднім висновком медиків, потерпіла померла внаслідок проникаючих колото-різаних ран.

Для остаточного встановлення причини смерті тіло жінки направлено на судово-медичну експертизу.

У помешканні, де трапилася трагедія, правоохоронці виявили чоловіка загиблої, який зізнався у скоєному. Його затримано.

З місця події слідчо-оперативна група вилучила вісім ножів та сліди бурого кольору, схожі на кров. Речові докази направлено на експертні дослідження.

"Поліцейські з’ясували, що 59-річна потерпіла разом зі своїм чоловіком вживала спиртні напої. Згодом між подружжям розпочалася сварка, яка переросла у бійку. В якийсь момент чоловік схопив зі столу кухонний ніж та двічі вдарив ним свою дружину. У результаті отриманих травм жінка померла.

Пояснити правоохоронцям причину свого вчинку підозрюваний не може. З його слів, він нічого не пам’ятає через те, що у момент скоєння злочину перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння", - розповіли у поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років тюремного ув’язнення.

Наразі 65–річний киянин перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.

Читайте також: 17-річна харків’янка загинула через необережне поводження з батутом
Читайте також: Жінка, яку оштрафували за непристебнутий пасок безпеки два місяці тому, отримала травми у ДТП через це порушення