Сталлоне привітав Шварценеггера з 70-річчям
Актор назвав Шварценеггера відмінним суперником, але набагато кращим другом.
news-image

Голлівудська зірка Сильвестр Сталлоне привітав свого друга, актора і екс-губернатора штату Каліфорнія Арнольда Шварценеггера, який відзначив у неділю своє 70-річчя, передає «Є!»

Сталлоне, який дружить зі Шварценеггером вже довгі роки, розмістив на своїй сторінці в Instagram зображення, поділене на дві частини. На одній з них зображений молодий Арнольд в спортзалі, на інший - сам Слай в своєму знаменитому кінообразі Рембо.

Сталлоне підписав фото коментарем:

"З днем ​​народження, Арнольд! Поки ти живий і здоровий, ти завжди будеш "Великою людиною ", яка задерла планку так високо, що її ніколи не перевершити, легендарний герой бойовиків".


 

Згодом Сталлоне там же опублікував невеликий ролик, на якому видно, як він, перебуваючи, очевидно, на приватній вечірці з нагоди дня народження Шварценеггера в оточенні гостей вимовляє слова привітання на адресу  ювіляра. Під 15-секундним відео актор написав, що їхні стосунки з Арнольдом завжди супроводжував дух суперництва, за який  "обидва вдячні".

"Ти ніколи не здаєшся, - зазначив на відео Сталлоне. - У тебе безмежна енергія "."
Ти був фантастичним ворогом, але набагато кращим другом ", - додав він.



71-річний Сталлоне в своїй промові крім дружнього суперництва в житті також явно натякав на фільми з кіноциклу "Нестримні" (The Expendables), де Шварценеггер втілив образ противника головного героя. Останнього якраз зіграв Слай.