Світ
31 липня 2017
У Казахстані на проїжджій частині джигіти на конях грали в «перетягування барана» та пошкодили автомобіль (відео)
Ймовірно, ніхто не буде покараний за пошкоджену автівку.
news-image

Мешканка Алматинської області Казахстану Анастасія Кулакова звернулася в поліцію через пошкодження, завдані її автомобілю конем, передає Kazakhstan Today, повідомляє «Є!»

"Їхала я в сторону міста 29 липня близько 19:45 по дорозі в селище Каргали вулицею Бірлік. По дорозі, назустріч мені, рухалися джигіти (чоловік 15-20) верхом на конях. Змушена була припинити рух до повної зупинки. Через те, що вершники грали в "кокпар", і в цей момент перетягували барана, коні стали штовхати один одного. В результаті одна з тварин просто заскочила на мій автомобіль. Ушкодивши при цьому капот, бампер і лобове скло ", - написала дівчина на своїй сторінці в соцмережі.

Вона зізналася, що була сильно налякана, а наїзники відразу зникли, продовжуючи рух по зустрічній смузі дороги.

"Нічого не залишалося мені робити біля своєї розбитої машини, крім як викликати дорожню поліцію. Вислухавши мене телефоном, перенаправили мене на дільничного селища Райимбек, який попросив під'їхати до них в опорний пункт для написання заяви. В результаті, поки всі папери були написані і підписані, пройшло кілька годин, і вже стемніло. Звичайно, нікого вже ми не знайшли.

Як пояснили мені поліцейські, в кожному селищі можуть влаштовувати такі ігри. І якщо цю гру влаштував "простий народ", то результату в пошуку організатора даного заходу не буде. Якщо це влаштував "заможний агашка", то можливо про мою розбиту машину до нього дійде слух, але не більше ", - написала Анастасія.



В обласному ДВС пообіцяли вивчити відеозапис події і вжити заходів щодо розшуку вершників.