Війна
31 липня 2017
На території зони АТО зафіксовано 3 випадки порушення перемир'я, - штаб
Вже кілька днів поспіль оманливе денне затишшя після 18-00 годин закінчується і ворог істотно активізує збройні провокації.
news-image

У зоні АТО, протягом сьогоднішнього дня, активність російсько-терористичних угруповань була незначною. За своєю звичною тактикою, бойовики мінімізували кількість обстрілів українських позицій в світлий час доби.
Інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

У вечірньому зведенні зазначається: "Так, з півночі і до 18-00 годин зафіксовано 3 випадки порушення перемир'я. Близько 1-00 ночі зі стрілецької зброї злочинці відкривали вогонь по українським укріпленнях поблизу Попасній і Новоалександровки, на Луганському напрямку. Вогнем наші військові змусили ворога замовкнути.

А о 12.45 бандформування вдарили з гранатометів і стрілецької зброї по опорному пункту сил АТО в Новотошківському. В результаті обстрілу один український захисник був поранений, двоє інших отримали бойові травми.

Варто додати, що вже кілька днів поспіль оманливе денне затишшя після 18-00 годин закінчується і ворог істотно активізує збройні провокації. У свою чергу, сили АТО готові не тільки тримати оборону позицій, але і дати противнику швидкий і адекватну відповідь.

Читайте також: На Донбасі застрелився боєць АТО: він був підписаний на групу «Синій кит»
Читайте також: Кіборг з АТО став переможцем конкурсу до Верховного Суду