Анжеліну Джолі звинувачують у знущанні над дітьми
Користувачі звинуватили актрису в тому, що її методи садистські і як їй взагалі могло прийти таке в голову.
news-image

Актрису звинуватили в жорстокому поводженні з дітьми під час зйомок фільму.

Інформує «Є!», з посиланням на socportal.info.

Справа в тому, що Джолі розповіла як вона працювала над останнім фільмом "Спочатку вони вбили мого батька: Спогади дочки Камбоджі". Актриса розповіла, що влаштувала незвичайний кастинг:

-Ми запросили місцевих дітей, більшість з яких виховувалися в трущобах і притулках, і перед кожним з них поклали кілька купюр. Потім я попросила вкрасти їх зі столу, після чого почала ганятися за ними, як за викрадачами. Коли я ловила дитину, то вона повиненна була придумати для чого їй потрібні ці гроші, - йдеться в інтерв'ю.

Після публікації розмови, на Джолі посипався шквал критики і звинувачень. Користувачі звинуватили актрису в тому, що її методи садистські і як їй взагалі могло прийти таке в голову.

-Мені шкода, що уявну імпровізаційну вправу, яка відображає одну із сцен фільму, підносять так, ніби це був реальний сценарій. Мета цієї картини привернути увагу до жахів, з якими стикаються діти на війні, і допомогти тим, хто хоче їх захистити. Були вжиті всі заходи, щоб забезпечити комфорт, благополуччя і безпеку дітей, причетних до фільму, починаючи від стадії прослуховувань і донині, - відповіла Джолі.
Читайте також: Джолі пережила параліч лицьового нерву
Читайте також: У Запоріжжі батьки хотіли продати власного сина за 5 тис. дол