Події
1 серпня 2017
В Індії родилося немовля із братом всередині
Плід був близько семи сантиметрів в довжину і важив близько 150 грамів - у нього встигли сформуватися мозок, руки і ноги.
news-image

В Індії лікарі виявили у новонародженого немовляти в животі недорозвинений зародок його брата-близнюка, повідомляє Daily Mail, інформує «Є!».
Аномалію виявив на початку липня лікар-рентгенолог в ході планового УЗД матері в госпіталі маленького містечка Мумбра. Він прийняв рішення призначити ще одне обстеження - після пологів. В результаті він виявив, що за шлунком немовляти "сховався" його брат-близнюк.
За інформацією видання, плід був близько семи сантиметрів в довжину і важив близько 150 грамів - у нього встигли сформуватися мозок, руки і ноги.

Лікарі змогли успішно видалити ембріона-паразита. Операцію провели в іншій клініці в місті Тхань. Новонароджений і його мати почуваються добре.

"Дитина відчуває себе відмінно, зовсім скоро мати зможе його погодувати", - наводить видання слова одного з лікарів. Ця аномалія називається "ембріон в ембріоні" і зустрічається вкрай рідко - лише при одній вагітності з 500 тисяч.
Читайте також: У США вагітна лікар прийняла пологи, а потім сама народила дитину