Суспільство
1 серпня 2017
«Гонка нації»: в Одесі відбудеться найжаркіша гонка цього літа
Організатори заходу очікують понад тисячу учасників.
news-image

4-5 серпня в Одеській області відбудуться чергові змагання на витривалість «Гонка нації», передає «Є!»

Вражаючі змагання з перешкодами пройдуть у мальовничій локації під назвою «Місто у Моря Чорноморська Рів'єра» - на Південній залізниці в селі Фонтанка.

Майбутні змагання будуть розбиті на два дні через наявність нічної гонки, яка відбудеться 4 серпня. Вона охоплюватиме трасу протяжністю 3 км і смугу перешкод із 10-ти перешкод.
5 серпня відбудеться ЗАБІГ ВОЛІ (10 км і 25 перешкод), а також ЗАБІГ СИЛИ (5 км і 20 перешкод).

Змагання проходять в трьох категоріях: ELITE, STANDARD і TEAM.
Забіг «ELITE» - беруть участь найбільш підготовлені учасники, професійні й напівпрофесійні спортсмени.
Забіг «STANDART» - для учасників із середнім і початковим рівнем підготовки.
Забіг «TEAM» - командний забіг. У форматі TEAM фініш зараховується по останньому учаснику команди.

«Цього разу ми очікуємо понад тисячу учасників. На відміну від попередніх забігів, одеська гонка буде відрізнятися масою нових перешкод, новими локаціями.

Головна особливість цієї локації в порівнянні з іншими - наявність моря. Це реальна, а не штучна водойма і ми її максимально використовуватимемо. Також будуть перепади висот - вони включені в смуги перешкод.

У нас буде три дисципліни: нічний забіг, а наступного дня - забіг Волі і забіг Сили. Все зробимо в кращому вигляді - максимально якісно. Я чекаю успішного старту, щоб все добре пройшло, а учасники залишилися задоволені і отримали масу нових вражень. На фініші хочеться бачити задоволені обличчя учасників», - заявив організатор «Гонки Нації» Юрій Підлісний.


Перед кожним забігом організатори влаштовують спеціальні відкриті тренування та майстер-класи, в рамках яких кожен учасник має можливість отримати консультацію з фізичної підготовки та системі харчування.

Зареєструватися і отримати докладну інформацію ви зможете на офіційному сайті проекту «Гонка Нації» - http://racenation.ua

Акредитація преси: Наталія Шатернікова 063 423 29 10

Читайте також: Японець відбився від ведмедя за допомогою навичок карате