Події
1 серпня 2017
У Москві в суді сталася стрілянина: є загиблі, є постраждалі
Троє чоловіків, які отримали вогнепальні поранення, перебувають у важкому стані.
news-image

У Московському обласному суді сталася стрілянина. Внаслідок інциденту у вівторок, 1 серпня, загинули щонайменше троє людей. Про це повідомила в розмові з інформагенцією "Інтерфакс" представниця поліції Московської області Тетяна Петрова, інформує «Є!».

"Під час аварійного відкриття ліфта та спробі втекти трьох заарештованих було ліквідовано, двох поранено", - цитує Петрову інформагенція.

Під час стрілянини, за її даними, вогнепальні поранення отримали також двоє співробітників поліції. Так само вогнепальне поранення отримав один співробітник Росгвардії. Згодом його госпіталізували. Інцидент стався під час "конвоювання на судове засідання п'ятьох заарештованих за бандитизм", зазначила вона. Під час перевезення їх у ліфті вони скоїли напад на співробітників поліції та намагались заволодіти їхньою табельною зброєю, пояснила Петрова.  

Водночас у регіональному міністерстві охорони здоров'я повідомили, що загалом постраждали п'ятеро людей. Усі вони були доставлені до лікарні. Троє чоловіків, які отримали вогнепальні поранення, перебувають у важкому стані.

Раніше неназване джерело "Інтерфаксу" в поліції повідомило, що заарештовані були фігурантами гучної карної справи "банди GTA". Московський обласний суд розпочав розгляд справи по суті 19 липня. На лаві підсудних дев'ятеро обвинувачених. Їм інкримінують напади на водіїв на в Підмосков'ї та Калузькій області РФ в 2012-2014 роках. Всі підсудні - вихідці з Центральної Азії, йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Донбасі застрелився боєць АТО: він був підписаний на групу «Синій кит»
Читайте також: На Оболоні водолази з-під води дістали трупи двох людей