Події
2 серпня 2017
Москаль на годину скоротив робочий день на Закарпатті
Розпорядження голови Закарпатської ОДА діє з 2 по 10 серпня.
news-image

Очільник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль відреагував на неймовірну спеку в регіоні. Зокрема, на своїй сторінці у Фейсбуці він повідомив, що скорочує робочий день на годину, передає «Є!»

"Відсьогодні (2.08) й до наступного четверга (10.08), згідно з моїм розпорядженням, робочий час на Закарпатті скорочується на годину. У цей період синоптики прогнозують в області аномально високу температуру. На переважній частині Закарпаття – до плюс 36 градусів, а в південних районах – до 38 градусів спеки", - написав пан Москаль.

Він зауважив, що продуктивно працювати в таких умовах можна тільки в обладнаних кондиціонерами приміщеннях, яких небагато. Для решти працівників (а особливо тих, хто працює просто неба), на думку голови Закарпаття, краще поміняти режим роботи й скоротити робочий час хоча б на годину.

"Недопрацьовані з 2 по 10 серпня години будуть перенесені на робочі дні в кінці серпня й на початку вересня, коли температура повітря нормалізується. Такі рекомендації розпорядження для установ і підприємств усіх форм власності.

Але! Якщо хтось має бажання працювати в цю спеку понаднормово, ніхто з робочого місця (принаймні в обласній держадміністрації) його гнати не буде!" - уточнив Геннадій Москаль.