Гурт «Бумбокс» представив нову пісню «Голий Король» (фото, відео)
EP буде доступний на компакт-дисках, касетах, вінілі і в цифровому вигляді.
news-image

«Голий Король» - другий сингл з однойменного міні-альбому.
  У березні Бумбокс випустили пісню і відео «Колишня». В EP увійшло шість пісень: «Колишня», «Голий Король», «Вболівальник», «Сталеві квіти», «Вечір в Ріо» - пісня, записана разом з O.Torvald і акустична версія пісні "Люди" в якості бонус-треку .

Інформує «Є!», з посиланням ru.golos.ua.

«Голий Король» - пісня, над якою я працював півроку, незважаючи на те, що пісні з останніх двох EP писалися легко. Для «Короля» мені складно було підібрати правильні слова, завершити її композиційно. У пісні, як і у пластинки, простий посил - всі ми королі, і всі ми - голі. Не треба шукати месію, ніхто за нас не вирішить наші проблеми, подолати їх можна лише разом. Перші чернетки пісні з'явилися років зо два тому, мене наштовхнуло на її створення багато стилістично схожих між собою пісень початку двадцятого століття, коли блюз тільки зароджувався », - розповів Андрій Хливнюк.

Реліз міні-альбому «Голий Король» відбудеться в серпні 2017 року. EP буде доступний на компакт-дисках, касетах, вінілі і в цифровому вигляді.
Сьомого вересня, концертом в Чернівцях, Бумбокс відкривають тур «Голий Король», перша частина якого охопить двадцять один місто в Україні, три міста в Польщі і вісім міст в США і Канаді.
Бумбокс
Андрій Хливнюк - вокал, тексти
Павло Литвиненко - клавішні
Валентин Матіюк - діджей
Андрій Самойло - гітара
Олександр Люлякін - барабани
Денис Левченко - бас

Читайте також: Pianoбой випустив новий кліп, де знявся разом із сином (відео)
Читайте також: В Україні відкриють музей кіно
Читайте також: Пісня українського гурту з’явилася у рекламі британського дому моди (відео)