Події
2 серпня 2017
Знущання над тваринами: в одному із районів Києва знайдено собак в яких вирізані очі (фото 18+)
Собаки не поводяться так, наче все життя були сліпими.
news-image

У Києві на вулиці Котовського, 31 було знайдено незрячу собаку, в якої вирізані очі. Це вже третій випадок, коли перехожі натрапляють на осліплених собак у цьому районі столиці.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

"За адресою вулиця Котовського, 31 з ями, що залишилася на місці зруйнованого погребу, витягнута сліпа собака. Впала собака туди сама, чи її кинув той, хто її осліпив – невідомо. За останні два тижні, це третій виклик на сліпих собак за цією адресою", – мовиться у повідомленні.

Зазначається, що в першої такої знайденої собаки очі були незрячі (катаракта чи хімічний опік). Вона бігала вулицею і ледь не потрапила під машину. Друга незряча собака тонула в затопленому колодязі кабельного колектора. Її витягнув двірник, і за словами заявників, забрав до себе. Що саме було у собаки з очима – незрозуміло, проте вона теж була повністю сліпою.

Ця собака (її назвали Ванга) дуже виснажена. При обстеженні у ветклініці виявилося, що очні яблука повністю відсутні, ніби акуратно видалені. В очницях немає запальних процесів, вони не болять, – зазначається у повідомленні.

Також додається, що собака не поводиться так, наче все життя була сліпою. Вона не орієнтується у просторі, б’ється об стіни, кудись біжить. Крім відсутності очей і виснаження, у собаки немає інших пошкоджень.

Наразі собака перебуває вдома у рятувальників.

 

Читайте також: В Австралії порятунок кенгуру з канави зняли на відео
Читайте також: У Києві чоловіку отруїли його собаку-поводиря