Ви змусили Москву кричати, як вашу с*чку, - Мерилін Менсон про війну з Росією (відео)
Рокер Мерилін Менсон минулої середи відіграв у Києві великий сольний концерт.
news-image

Епатажний та скандальний рокер Мерилін Менсон минулої середи відіграв у Києві великий сольний концерт на підтримку нового альбому Heaven Upside Down, пише «Є!» з посиланням на ТСН.

Палац Спорту, у якому виступав музикант, був заповнений вщент. Серед відданих шанувальників були й панки у брутальних вбраннях, і дівчата у спідницях та сукнях, і офісні працівники, які приїхали на концерт кумира у костюмах.

Менсон з'явився на сцені при повному параді – у чорному плащі, з чорними губами, з інфернальним макіяжем.

Реквізити, які супроводжували виступ "великого та жахливого" були не менш епатажні – два перевернутих хрести, ніж-мікрофон, милиці.

Мерилін порадував фанів виконанням не лише композицій з нового альбому, а й добре знайомих публіці хітів - The Beautiful People, Disposable, The Dope Show, Great Big White World. Завершив Менсон свій концерт піснею The Irresponsible Hate Anthem.

До слова, у перервах між виконанням пісень, Мерилін активно спілкувався з залою. Зокрема "король хорору" торкнувся теми війни між Україною та Росією. Так, зі сцени він вимовив:

"Не хочу бути політизованим, але ви змусили Москву кричати, як вашу с*чку".

Нагадаємо, що не всі фанати Менсона змогли потрапити на початок шоу. Перед концертом музиканта утворилася проблемна черга, у багатьох глядачів не пробивалися квитки.

Читайте також:Олег Скрипка звозив родину на відпочинок у Чорногорію (фото)

Читайте також:Pianoбой випустив новий кліп, де знявся разом із сином (відео)