Резонанс
3 серпня 2017
«Він досягнув такого результату, який я бажаю комусь колись повторити» - Віталій Кличко прокоментував завершення спортивної кар'єри брата (відео)
Віталій Кличко впевнений, що подальша кар'єра Володимира буде такою ж успішною, як і спортивна
news-image

Я впевнений, що подальша кар'єра Володимира буде такою ж успішною, як і спортивна. Про це заявив на сторінці у Фейсбуці мер Києва Віталій Кличко, коментуючи рішення свого брата Володимира Кличка закінчити спортивну кар'єру, передає «Є!»

«Сьогодні мій брат Володимир Кличко оголосив про закінчення своєї спортивної кар'єри. Десятки років Володимир був на вершині світового боксу», - сказав Віталій Кличко.

Він додав, що Володимир завоював олімпійське золото, багато разів ставав чемпіоном світу, об'єднав всі професійні пояси в боксі.

«Він досягнув такого результату, який я бажаю комусь колись повторити. Він завжди презентував Україну і багато разів робив так, щоб піднімався переможний прапор України і лунав гімн України», - додав мер Києва.

Віталій Кличко заужив, що зараз на Володимира очікує нова кар'єра. При цьому він додав, що після останнього бою Володимира жодного разу не говорив з ним про його подальшу діяльність.

«Найближчим часом він сам дасть відповідь, чим буде займатися далі. Я впевнений, що він буде таким же успішним, як і в спорті. І хочу засвідчити: Володимир завжди зможе спиратися на підтримку свого брата. Бажаю йому успіху!» - сказав Віталій Кличко.
Читайте також: «Всього найкращого, чемпіоне!» Баварія відреагувала на рішення Володимира Кличка