Резонанс
3 серпня 2017
Журналіст НТВ назвав умову, за якою готовий піти на примирення з нападником
За словами Микити Развозжаєва, вирішити питання буде можна, якщо нападник вибачиться.
news-image

Кореспондент телеканалу НТВ Микита Развозжаєв, який зазнавав нападу в Парку Горького 2 серпня, готовий піти на примирення в суді з чоловіком, який його ударив, передає «Є!»

"Стаття "Побої" допускає примирення, якщо він піде назустріч і вибачиться, то, природно, буде примирення в суді. Якщо чоловік дійсно скаже, що він усвідомив, і вибачиться - я не тримаю якогось зла і не буду псувати йому життя через те, що сталося. Тому що прекрасно розумію, що він був п'яний, може бути, йому щось здалося ", - сказав Развозжаєв у четвер в інтерв'ю радіостанції "Говорить Москва".

Нагадаємо, під час прямого ефіру НТВ 2 серпня, приуроченого до святкування Дня Повітряно-десантних військ, до кореспондента програми "Надзвичайна подія" Микити Развозжаєва підійшов нетверезий чоловік, лаявся матом, і вдарив журналіста кулаком по обличчю. За даним фактом прокуратура доручила провести дослідчу перевірку, за результатами якої поліцією порушено кримінальну справу за статтею "Побої". Нападником виявився 32-річний житель Москви, який не має відношення до ВДВ. Він був затриманий, у четвер йому було обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Читайте також: Захарченко заявив, що покарає чоловіка, який вдарив журналіста НТВ (відео)