Політика
3 серпня 2017
У Міністерстві охорони здоров'я розповіли як Супрун отримала українське громадянство
Депутати ВР з фракції Опозиційного блоку Ігор Шурма та Олексій Білий звернулися в Державну міграційну службу з проханням перевірити в.о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун на предмет подвійного громадянства.
news-image

В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун отримала українське громадянство відповідно до чинного законодавства України.
Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров'я у відповідь на запит Укрінформу, інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

"В.о. міністра охорони здоров'я доктор Уляна Супрун є громадянкою України, має український паспорт, в тому числі для виїзду за кордон. Всі дії в контексті громадянства України були здійснені в суворій відповідності до чинного законодавства України", - йдеться у відповіді Міністерства охорони здоров'я.

Раніше депутати ВР з фракції Опозиційного блоку Ігор Шурма та Олексій Білий звернулися в Державну міграційну службу з проханням перевірити в.о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун на предмет подвійного громадянства. Зокрема, чи виконала Супрун вимоги щодо припинення громадянства іншої країни.

Читайте також: «Опоблок» вимагає перевірити Уляну Супрун на подвійне громадянство
Читайте також: Українці планують побудувати в Польщі два заводи
Читайте також: У столичних водоймах знову можна купатися