Події
4 серпня 2017
У Кривому Розі поліція обшукала офіс підрозділу «Метінвесту» Ахметова
Офіс підприємства знаходиться на вулиці Свято-Миколаївська, 93.
news-image

Національна поліція в четвер, 3 серпня, провела обшук у офісі підрозділу "Метінвест Бізнес Сервіс" в Кривому Розі Дніпропетровської області, інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

"Сьогодні, 3 серпня о 7:45, в офіс підприємства" Метінвест Бізнес Сервіс "(МБС, Кривий Ріг, вул. Свято-Миколаївська, 93), яке відповідає за бухгалтерський супровід криворізьких комбінатів групи" Метінвест ", увірвалися невідомі люди в масках зі зброєю, в формі поліції, і без пояснення причин заблокували офісний будинок. Під час нападу виламали двері. До працівників підприємства, які були в офісі, застосували психологічний тиск, погрожуючи автоматами ", - повідомляється в офіційному коментарі холдингу.


При цьому наголошується, що "з огляду на ті обставини, що в офіс МБС увійшли без попередження, що не санкціоновано, без пред'явлення будь-яких документів і пояснень, компанія" Метінвест Бізнес Сервіс "заявляє, що такі дії є незаконними і провокаційними".
У компанії додали, що діяльність "Метінвест Бізнес Сервіс" пов'язана з бухгалтерським обліком і нарахуванням заробітної плати для ряду підприємств групи "Метінвест".

Читайте також: Компанія VP Capital відмовилась купувати «доньку» «Сбербанку» Росії в Україні
Читайте також: У Києві через сигарету чоловік отримав ножові поранення у груди (фото)
Читайте також: У бійця АТО відібрали квартиру на підставі підроблених документів