Світ
3 серпня 2017
У Нью-Йорку до Дня Незалежності України влаштують пікнік де збиратимуть кошти на допомогу дітям загиблих воїнів АТО
Пікнік відбудеться об 11 годині на галявині в Центральному парку.
news-image

Українська діаспора у Нью-Йорку влаштовує благодійний пікнік на підтримку дітей, чиї батьки загинули під час бойових дій на Донбасі.

Про це повідомляє організатор заходу у Фейсбуці “Razom for Ukraine”, інформує «Є!», з посиланням на ukrpohliad.org.

“За кілька тижнів святкуватимемо День народження нашої далекої батьківщини! Як відмітити? Що подарувати? Перш за все, провести день з Україною в серці, зробити добру справу для її майбутнього. Той Драйв завжди підкаже чудовий спосіб. Ви можете допомогти солдатським діткам-сиротам – просто відвідайте наш благодійний пікнік”, – повідомляють організатори.

Вони зазначають, що на заході можна буде покуштувати національні страви, для дітей буде різноманітна програма, ну і звісно не обійдеться без пісні “Многая літа”.

На території парку, де і відбуватиметься пікнік, забороняється збирати пожертви готівкою. Тому гроші можна перерахувати на місці через банківську картку або навіть не виходячи з дому – надіслати кошти електронно через PayPal.

Як уточнюють організатори, пікнік відбудеться об 11 годині на галявині в Центральному парку, яка знаходиться поряд з головним входом на Columbus Circle, перед Heckscher Playground (між 61 i 63 вулицями та 7 авеню).

Активісти також допомогли гостям події з маршрутами, завдяки яким можна у найлегший спосіб дібратися до місця пікніка.

Читайте також: Супрун підписала наказ про обов'язковий звіт медустанов стосовно витрати благодійних коштів
Читайте також: У бійця АТО відібрали квартиру на підставі підроблених документів