Сталлоне повідомив, що незабаром Роккі знову зустрінеться з Іваном Драго
Актор заявив, що йому потрібно "відлупцювати Драго ще раз".
news-image

Боксер Роккі Бальбоа у виконанні Сильвестра Сталлоне знову зустрінеться з Іваном Драго в продовженні фільму "Крід: Спадщина Роккі" (Creed, 2015). Роль цього радянського боксера в стрічці "Роккі 4" (Rocky 4,1985) зіграв американський актор шведського походження Дольф Лундгрен. Про це сам Сталлоне повідомив у четвер інтернет-ресурсу TMZ, передає «Є!»

"Мені потрібно відлупцювати Драго ще раз", - сказав Слай.

Він підтвердив, що Іван Драго з'явиться в "Крід 2", вихід якого на екрани запланований на 2018 рік. В "Роккі 4" радянський боксер на рингу вбиває американського противника Аполло Кріда. За сюжетом його син, Адоніс Крід, якого тренує Бальбоа, хоче помститися і може викликати на бій Драго в новій картині.

Сталлоне, який народився в Нью-Йорку в 1946 році в сім'ї сицилійського іммігранта, за свою творчу кар'єру знявся більш ніж в 50 фільмах. Найбільше він відомий ролями в кіноепопеях "Роккі" (Rocky) і "Рембо" (Rambo). Фільм про боксера, який домігся успіху, був нагороджений кінопремією "Оскар" в трьох номінаціях, в тому числі за кращу режисуру. У 2016 році Сталлоне за виконання ролі боксера Роккі Бальбоа в фільмі "Крід: Спадщина Роккі" був нагороджений кінопремією "Золотий глобус".

Читайте також: У США вперше винесли вирок за схиляння до самогубства