Руслана показала дивовижні фото з карпатської експедиції (фото)
Руслана організувала експедицію в Карпати, де проводила музичні квести, експериментувала з технікою співу та досліджувала місцеві феномени.
news-image

4 серпня 2016 року співачка Руслана організувала експедицію в Карпати, де проводила музичні квести, експериментувала з технікою співу та досліджувала місцеві феномени. Цим вона намагалася здивувати своїх прихильників. Руслана перенесла музичну студію на висоту 1500 м, а потім - в ущелину, пише «Є!» з посиланням на Gazeta.

"У печері було дуже волого. В таких умовах було дуже важко розставляти техніку, а під час мого співу зі стін постійно стікала вода", - каже Руслана. - Техніка дивом не постраждала. Ми з Олегом Погрібним провели невеличке розслідування в пралісі. На відео ви можете побачити, як карпатські ліси вирубують, і все це поза законом. Перший мій вчорашній досвід – звук треба записувати зовсім в іншому місці: як виявилося, всі довколишні села чули мене краще, ніж я себе в ущелині. Оскільки ущелина була дуже вузька, я змогла розташувати там лише дуже мобільну техніку (мікрофони і камери). Рухатися було майже неможливо, але співалося фантастично".

Руслана каже, що це - ідеальний природній підсилювач звуку.

"Він дає відчуття потужності сильніше за всі кіловати на стадіонах. Коли я співала, звук ущелиною піднімався догори і розлітався понад усіма горами", - каже співачка.

Співачка також зазначила, що жоден підсилювач і штучна акустична система не дасть такого ефекту та відчуття потужності, як схили Карпат.

Читайте також:Речі з похорону лідера Linkin Park намагалися продати в Інтернеті (фото)

Читайте також:Ви змусили Москву кричати, як вашу с*чку, - Мерилін Менсон про війну з Росією (відео)