Світ
4 серпня 2017
«Татусь шукає солодку дитинку» - у Флориді пенсіонеру заборонили ходити на пляж через залицяння до дівчат
Дідусь роздавав дівчатам свої візитки, натякаючи, що може матеріально допомагати.
news-image

В американському штаті Флорида пенсіонеру заборонили з'являтися на місцевому пляжі через те, що він роздавав перехожим візитки з текстом «Татусь шукає свою солодку дитинку». Як повідомляє Сbs news, на чоловіка поскаржилася мати однієї з дівчат, які отримали картку, передає «Є!»

За словами працівника пляжу, розташованого в окрузі Волусі, 73-річний Річард Басараба порушив постанову, що забороняє домагання в громадському місці. Чоловікові не можна буде приходити на цю ділянку узбережжя протягом півроку.

Мати потерпілої дівчини, Кароліна Сіман, розповіла, що в один з днів Басараба підійшов до її 16-річної дочки та дав візитку, зазначивши, що шукає свою Попелюшку. На картці значилося: «Татусь шукає свою солодку дитинку, пропоную щомісячну допомогу». Текст супроводжувався зображенням дівчини, що сидить на колінах у літнього чоловіка. На пенсіонері була футболка з таким самим написом і картинкою.

Після цього випадку Сіман зв'язалася не тільки з керівництвом пляжу, але і з декількома організаціями, в тому числі й тими, які борються з торгівлею людьми. На думку жінки, вони повинні взяти на контроль 73-річного порушника.

Сам Басараба заявив, що він спустошений, а також вибачився перед Сіман та її донькою. За словами чоловіка, він є батьком, дідом і вдівцем. Через самотність він кожен день ходить на пляж, щоб спілкуватися з людьми. Кілька тижнів тому, за словами чоловіка, він купив в інтернеті футболку і візитки як жарт.

«Ця футболка відправляється в смітник. Я більше не збираюся робити нічого подібного », - запевнив Басараба.

Як зазначають ЗМІ, чоловік також видалив свою електронну пошту і аккаунт у Facebook, де розміщував фотографії жінок в бікіні.