Війна
22 січня 2015
"Метінвест" спростував інформацію про використання бойовиками машини його менеджера (оновлено)
У Донецьку полонених військових возять на автомобілі з держномерами відомого свердловського піарника, який поїхав працювати на українського олігарха.
news-image

У мікроблозі «Твіттер» обговорюють фотографію автомобіля Toyota Prado з свердловскими держномерами, зроблену в Донецьку, пише Є l Єдність.інфо із посиланням на УНІАН.

За повідомленням користувачів, на цьому автомобілі по місту возять полонених українських військових. Знімок виклав користувач @alexmazuka.

Автомобільний номер транспортного засобу, Т310ТС 96 RUS, згідно з даними ДІБДД, в Свердловській області був зареєстрований на автомобіль Nissan Juke, який належав Едуарду Коридорову.

Читайте також: З'явилося відео українських військових, які потрапили у полон до терористів

Коридоров - журналіст і піарник з Єкатеринбурга, який працював прес-секретарем компанії «Уралкалій», потім був директором Первоуральського новотрубного заводу по взаємодії з органами влади та громадськими організаціями. У 2013 році Коридорів поїхав працювати в Україну в холдинг СКМ, що належить українському олігарху Рінату Ахметову.

Читайте також: До місця трагедії в Донецьку терористи привезли українських полонених (відео)

Згідно запису Коридорова в соцмережі LinkedIn, його останнє місце роботи - директор по зв'язках з громадськістю та регіонального розвитку МД ТОВ «Метінвест холдинг» (входить до групи СКМ).

Читайте також: Захарченко каже, що не віддасть полонених із аеропорту

Втім, згідно з даними ДІБДД, зазначений номерний знак досі повинен стояти на автомобілі Nissan Juke.

Сьогодні "Метінвест" спростував інформацію про вищезазначене і повідомив, що автомобіль Toyota з номером Т310ТС 96, на якому сьогодні возили кіборга в Донецьку, не має відношення до піарника компанії Едуарда Коридорова.

Про це йдеться в офіційному коментарі "Метінвеста".

Едуард покинув Донецьк у травні 2014 року, проте довгий час не міг забрати свій автомобіль Nissan Juke (держномер т310тс96), так як він залишався в гаражі приватного будинку, який він до цього знімав. Восени минулого року машину, дивом уцілілу, вдалося вивезти з Донецька, потім вона виїжджала в Росію, а потім, восени ж, через Харківську область легально в'їхала в Україні. Весь цей час по сьогоднішній день автомобіль знаходиться в Києві, більше він нікуди не виїжджав ", - сказано в ньому