Суспільство
5 серпня 2017
Донбас нагадує мені пораненого бійця, – бойовик Ходаковський стривожений ситуацією
Ходаковського тривожить ситуація в "ДНР" та "ЛНР".
news-image

Бойовики на Донбасі б’ють на сполох через погіршення ситуації в терористичних "ДНР" та "ЛНР". Зокрема, екс-ватажок одного з батальйонів "ДНР" Олександр Ходаковський порівняв ситуацію з "поранений бійцем".

Про це Ходаковський написав на своїй сторінці в Facebook, де він зареєстрований під прізвищем Сергеєв, передає «Є!».

Донбас нагадує мені пораненого бійця. Йому надали першу допомогу, зупинили сильну кровотечу, наклали пов'язки, але ще не евакуювали. Він у свідомості, він стогне, бо йому боляче, але він відстрілюється, коли знову спалахує бій, а коли його тягнуть, допомагає відштовхуватися, щоб полегшити завдання тим, хто його виносить" – мовиться у повідомленні терориста.
Тільки турбує одне: без кваліфікованої лікарської допомоги важкі рани можуть почати гноїтися, і справа може дійти до поганого, – зазначає Ходаковський.

Він також зазначив, що сьогоднішня ситуація нагадує 2014 рік "коли без своєчасного втручання нам ампутували більше половини нашої території".

Територіальна ампутація сьогодні нам не загрожує, але і крім території нам є що втрачати. Наприклад, коли новопризначений командир частини на першому шикуванні оголошує всім, що герої чотирнадцятого року нам не потрібні, це говорить про те, що в організмі вже щось почало відмовляти, – підсумував екс-ватажок одного з батальйонів "ДНР".