Суспільство
5 серпня 2017
Львовом проляже «розумний» туристичний маршрут
Очікується, що маршрут почне функціонувати у вересні цього року.
news-image
На вулицях міста Лева буде встановлено інформаційні таблиці для туристів і стрілки з QR-кодами, що міститимуть повну інформацію про маршрут «Вперше у Львові» шістьма мовами.

Очікується, що маршрут почне функціонувати у вересні цього року, повідомляє місцевий ресурс Твоє місто, передає «Є!».

Згідно з рішенням виконкому Львівської міської ради, у центральній частині міста встановлять 15 інформаційних таблиць і 40 стрілок вказівників на площах Ринок і Катедральній, а також по вулицях Словацького, Коперника, Театральній, Музейній, Краківській, Підвальній та на проспекті Свободи. Маршрут складено за книгою Ілька Лемка "Львів понад усе, - йдеться в публікації.

Зазначається, що мандрівка Львовом об’єднає 15 найцікавіших пам’яток міста. Маршрут починатиметься біля фонтана Нептуна, що на площі Ринок. За 2-3 години можна буде пройти унікальні атракції Львова та дізнатися цікаві подробиці про них.

Як вказано у рішенні виконкому, інформаційні таблички матимуть формат А4, і, крім QR-коду, там буде розміщено символ інноваційного туристичного маршруту у вигляді лева та з номером локації. Кам’яні стрілочки на тротуарах вказуватимуть шлях до наступної пам’ятки.

Зчитавши за допомогою смартфона код, турист отримає інформацію про маршрут українською, польською, англійською, німецькою, російською та китайською мовами.