Україна
7 серпня 2017
Кількість реєстрацій українцями ввезених вживаних авто зросла до 45%
Найбільшою популярністю у липні серед ввезених вживаних авто користувалася Renault (973 зареєстрованих авто). Крім того, українці також воліли привозити з-за кордону Volkswagen, Skoda і Opel.
news-image

За минулий місяць українці придбали у загальній складності 11 640 автомобілів, що перевищило показники від липня минулого року у два рази, інформує асоціація "Укравтопром", пише «Є!».

За даними "Укравтопрому", кількість реєстрацій уживаних автомобілів в липні перевищило п'ятитисячний позначку і склало 5215 одиниць. Порівняно з попереднім місяцем цей показник зріс на 11%.

Згідно зі статистикою за липень, кількість зареєстрованих завезених старих авто майже наздогнало нові (5215 проти 6425 одиниць – ред.), а частка придбаних уживаних авто в порівнянні з торішніми показниками зросла з 4% до 45%.

Найбільшою популярністю у липні серед ввезених вживаних авто користувалася Renault (973 зареєстрованих авто – ред.). Крім того, українці також воліли привозити з-за кордону Volkswagen, Skoda і Opel.

Як раніше повідомлялося, з початку 2015 року Державна фіскальна служба виписала штрафи за порушення правил ввезення автомобілів на суму понад 450 млн дол. Зазначимо, з 2015 р. на митну територію України було ввезено близько 1 млн 440 тис. 984 автомобілів з іноземною реєстрацією для особистого користування.

Читайте також:Родина нового військового прокурора АТО має чималі статки (фото)