Київ
7 серпня 2017
ПАТ «Київгаз» попереджає про нових «шахраїв-газовиків»
Також ПАТ «Київгаз» роз’яснив своїм абонентам, як повинен виглядати і вести себе справжній співробітник компанії та закликають не соромитися запитувати документи.
news-image

ПАТ «Київгаз» попереджає про нову схему шахрайства. Група невідомих представляється працівниками газової компанії і проводить обстеження газових плит мешканців. Шахраї повідомляють киян про несправність плити та просять сплатити 400 гривень штрафу. За словами злодіїв, ПАТ «Київгаз» вже наступного дня, обов’язково і безкоштовно встановить нову газову плиту, передає «Є!» із посиланням на прес-службу Деснянської райдержадміністрації.

«Будьте обережні! Спілкуйтесь із газовиками тільки після детального вивчення їх службових посвідчень. Якщо у вас залишились будь-які сумніви щодо особи, не зволікайте звертатися до контактного центру ПАТ «Київгаз» за номером (044) 495-04-04», – пишуть на сторінці установи.

Також ПАТ «Київгаз» роз’яснив своїм абонентам, як повинен виглядати і вести себе справжній співробітник компанії та закликають не соромитися запитувати документи у працівників.

Відтак, кожен з працівників повинен:

- бути одягнений у формений спецодяг з логотипом компанії: спеціальний костюм сірого кольору, жовте поло, кепку, спецвзуття;

- на вимогу пред’являти посвідчення працівника газової компанії.

Посвідчення співробітника містить:

- ім’я та прізвище співробітника;

- найменування посади працівника;

- актуальний термін дії посвідчення;

- офіційний порядковий номер, що відповідає підрозділу підприємства;

- наявність печатки підприємства;

- підпис голови правління;

- чітко і обґрунтовано пояснювати мету свого візиту.

Читайте також: П'ять районів Києва будуть без води